søndag den 23. september 2007

Falsk varebetegnelse: Boulogneskoven

I dag stod den på skovtur …troede vi. Pølse, baguette og kølig hvidvin røg i tasken sammen med det gamle lagen, der måtte gøre det ud for skovturstæppe. Bøgerne kom også med, så vi kunne tilbringe nogle timer med ren afslapning i skovens dybe stille ro… Vi tog metroen en halv times tid og kom ud til udkanten af Paris - til Boulogneskoven. Måske er vi naive, måske var vores research mangelfuld …men vi havde ikke regnet med en ”skov”, hvor der var flere børn, joggere og hunde, end der var træer! At børneskrigene blev akkompagneret af en konstant bilsummen i baggrunden, pyntede heller ikke på romatikken. Vi havde da ikke forventet Rold Skov, men blot en smule træer og fred. Og vi var ikke i humør til at dele vores skovturstæppe med samtlige parisiske børnefamilier…

Nå, men vi spiste da vores lækre madkurv, nød den lune sol, gik lidt på stierne - hvor man måtte springe lidt til højre og venstre for at kondiløberne kunne komme til - og begyndte så at gå i retning af nærmeste metro.

Som Troels tørt kommenterede på vej hjem: Paris’ gader er altså mere interessante end deres skove!
Så vi kan konstatere at den asfalterede del af Paris er smuk, overvældende og charmerende og slår København med flere længder - men når man higer efter lidt ægte natur er det altså bedre, at metroen kører til Amager fælled!

Ingen kommentarer: