Så gik den sidste uge. Jean og jeg har arbejdet som gale for at få knust de problemer, der blev ved med at dukke op i vores bio-kalkule, og til sidst - i fredags - tror jeg godt at jeg tør sige, at nu er vi ved at være dér. Det er ikke tid til champagne endnu dog. Vi skal have checket de sidste ting grundigt igennem, og skrevet en hel del mere ned; og det kommer sikkert til at tage det meste af marts...
Men jeg har efterhånden fået spundet mine hjernevindinger lidt væk fra membraner og proteiner. Weekenden har stået i pakningens tegn.
Har nu siddet på mine kufferter i fem minutter hver, for at få dem lukket. Og det var at efter jeg besluttede mig for, at jeg ikke rigtigt behøvede mine gamle støvler efter jeg købte nogle nye til Alpe-turen. Til gengæld fik jeg plads til 200 kr. kg's saucisson'en fra slagteren i Rue Mouffe' - og Cremant'en. Har så også gnasket den lidt mere almindelige pølse, baguette tradition og salat til aftensmad de sidste mange aftener for at rydde køleskabet. Og har fået drukket mig igennem en flaske Bourgogne og en udmærket Pinot Noir, så jeg kommer kun til at lade en flaske medium Bourdeax stå.
Har desuden stillet et par af vores franske værters ... spændende ... vaser og krukker frem igen, så de ikke bliver alt for skræmt af den stramme skandinavisk-asketiske stil vi har kørt. (Kun let brudt af deres fade't-røde møblement, kaktus-porcelænslampe, og fake-marmor bord.)
Så er der kun en fire-fem timers rejsehelvede forude, så skulle jeg være hjemme...
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar